Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Videanu: Ponderea votului politic – PDL 21%, USL 51%

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Democrat-liberalul Adriean Videanu a anunţat, luni dimineaţă, că, potrivit numărătorii PDL, ponderea votului politic arată că PDL ar fi obţinut la alegerile locale 21%, iar USL 51%.

“O pondere a votului politic este că USL are 51% şi PDL 21%, ca medie ponderată, pentru că nu au intrat toate localităţile”, a spus Videanu, citat de Mediafax.

El a arătat că la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ au fost centralizate 22, din care PDL a câştigat 5, USL – 16, UDMR – unul.

La nivelul municipiilor au fost centralizate 38 din cele 63, PDL având 10, USL – 23 şi UDMR – 4. Din centralizarea a 149 de oraşe, PDL a câştigat în 42, USL în 86, UDMR în 9, iar PP-DD în 3, iar în privinţa comunelor, din centralizarea a 1.612 comune, PDL a câştigat 558, USL- 887, PP-DD -11, iar UDMR – 123.

 Videanu a mai anunţat că PDL a centralizat rezultatele pentru zece Consilii judeţene, iar PDL a obţinut unul, USL – 8 şi UDMR – unul.

“Datele circulă cu multă greutate din teritoriu. Datele noastre sunt date certe, spre deosebire de cele ale USL”, a mai spus Videanu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns