Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Falcă reuşeşte să-şi salveze mandatul de primar al Aradului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gheorghe Falcă (PDL) a câştigat un nou mandat la primărie, cursa fiind strânsă la Consiliul Judeţean. Falcă a obţinut un al treilea mandat cu 47 la sută din voturi, conform numărătorii paralele făcute la sediul PDL Arad, însă alianţa politică pe care o reprezintă (Mişcarea Creştin Liberală) nu va avea majoritate în Consiliul Local, obţinând 39 la sută din voturi.

Potrivit numărătorii paralele făcute de PDL Arad, Gheorghe Falcă, care a candidat din partea alianţei Mişcarea Creştin Liberală (PDL+PER), a câştigat alegerile cu 47 la sută din voturi, în timp ce principalul său contracandidat, Lia Ardelean (USL), a obţinut 28 la sută din voturi.

La Consiliul Local Arad, Mişcarea Creştin Liberală a obţinut 39 la sută din voturi, iar USL – 33 la sută, reiese din numărătoarea paralelă. Pe locul al treilea s-ar afla PPDD, cu aproape şapte procente. Biroul Electoral Municipal Arad nu a furnizat rezultate parţiale, iar centralizarea voturilor s-a făcut pentru 80 de secţii din 109, până la ora transmiterii acestei ştiri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns