Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olanda – Germania, meciul zilei la Euro 2012

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De la ora 21.45 la TVR 1

Germania - Olanda, un meci cat o finala la Euro
Germania - Olanda, un meci cat o finala la Euro

Două meciuri din Grupa C se vor disputa azi la Euro 2012. Două meciuri în care învinsele din prima rundă, Portugalia și Olanda, vor întâlni învingătoarele, adică Germania și Danemarca.

Iar meciul zilei poate fi considerat Olanda – Germania. Un meci care, în alte împrejurări,  ar putea fi fost finala competiției.

* Danemarca – Portugalia, ora 19, Dolce Sport
Primul meci, cu începere de la ora 19.00 le va aduce față în față pe Danemrca și Portugalia. Dacă Danemarca, învingătoare în prima rundă cu 1-0, poate merge în sferturi chiar dacă pierde, Portugalia are nevoie de toate cele 3 puncte dacă vrea să se califice în faza următoare. Favorită este echipa lui Cristiano Ronaldo chiar dacă a pierdut meciul de debut de la Euro.

* Olanda – Germania, 21.45, TVR 1
Olanda, a doua sau a treia favorită la titlul european, a pierdut surprinzător meciul din prima rundă, 0-1 cu Danemarca și nu mai are decât sansa victorie pentru a spera la calificarea în sferturi. Dar va avea în față puternica formație a Germaniei în fața căreia îi va fi foarte greu să câștige.
* Olanda: Stekelenburg – Van der Wiel, Heitinga, Vlaar, Willems – Van Bommel,  De Jong – Robben, Sneijder, Kuyt – Van Persie
* Germania: Neuer – Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Podolski – Gomez.

* Ucraina – Suedia 2-1
Într-un meci, cu al cărui rezultat am rămas datori, Ucraina, debutantă la Euro, a învins cu 2-1 naționala Suediei. Ambele goluri ale Ucrainei au fost marcate de veteranul Andrei Sevcenko în timp ce pentru Suedia a mrcat vedeta lor Zlatan Ibrahimovici.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns