Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

442 de elevi din Satu Mare si-au cumparat calculatoare prin programul “Euro 200”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Recent, Ministerul Educatiei a publicat lista cu elevii care beneficiaza in acest an de Programul “Euro 200”. Este vorba despre un ajutor financiar acordat elevilor si studentilor care doresc sa-si cumpere un calculator.

Conditiile sunt: sa aiba varsta de pana la 26 de ani si sa provina din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 lei pe membru.

La nivelul judetului Satu Mare au fost declarati eligibili 442 de elevi, majoritatea din comune. Lista elevilor satmareni este publicata pe site-ul http://euro200.edu.ro/

Dosarele acceptate au avut la baza anchete sociale, iar actele depuse au fost evaluate de comisii special constituite la fiecare institutie de invatamant de unde provine elevul beneficiar. Acordarea banilor s-a facut in ordinea crescatoare a venitului lunar pe membru de familie, in limita bugetului.

Ajutoarele se dau sub forma de bonuri valorice, echivalente a 200 de euro, valabile doar pentru anul calendaristic in curs. Fiecare elev beneficiar va dovedi cumpararea calculatorului in momentul in care depune comisiei copia dupa factura fiscala (sau procesul verbal de predare-primire). Achizitionarea se va face in perioada 24 iunie – 31 august.

La nivelul intregii tari, numarul beneficiarilor se cifreaza la 20.610 elevi si studenti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns