Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Expoziţie Ştefan Gnandt la Castelul Karolyi din Carei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică, 17 iunie, începând cu ora 12, în Sala de Expoziţii a Castelului Karolyi din Carei va fi inaugurată expoziţia de artă plastică aparţinând artistului Ştefan Gnandt, care în acest an împlineşte 60 de ani.

Născut la 13 august 1952la Foieni, studiazăla Universitatea din Timişoara, secţia Arte Plastice. Este membru fondator al Asociaţiei Provinciart din Carei şi membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România. A avut zeci de expoziţii personale în România, Ungaria şi înGermania, a participat şi a organizat o serie de tabere de creaţie. Din 1988 trăieşte înGermania.

Vernisajul va fi deschis de Bogdan Georgescu, directorul Direcţiei de Cultură Carei şi Kiss Zita, referent în cadrul Centrului Cultural. Invitatul special al vernisajului va fi Szabo Tibor, actor al Teatrului Weores Sandor din Ungaria, laureat al premiului Jaszai Mari.

Expoziţia este prima organizată în Castelul Karolyi de la renovare şi va putea fi vizitată gratuit, de joi până duminică, între orele 10-15, până în data de 8 iulie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns