Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni (21 mai - 20 iunie)

HOROSCOP Informația Zilei 16.06

Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Primești vești bune de la cei dragi de departe, informații pe care-i așteptai de mult, dar nici nu ai fi sperat că pot fi atât de promițătoare. Ți se comunică astăzi ceva, ce te va face extrem de bine dispus și vei zbura de fericire.

 

TAUR. Stai de vorbă cu o persoană care are un efect foarte bun asupra ta. Te stimulează intelectual, te încurajează să-ți exprimi punctele de vedere, te împinge de la spate să duci mai departe ce ai început, deci îți este un prieten adevărat.

 

GEMENI. Când se naște în mintea ta un interes nou, ești gata să lași orice altă activitate pentru a te dedica trup și suplet noului. Ești atras de ceva incitant astăzi și uiți ceea ce aveai în plan, deoarece întotdeauna te preocupă lucrurile noi.

 

RAC. Lipsa evenimentelor agitate este în avantajul tău, pentru că, în liniștea instalată, parcă te mai poți relaxa și tu puțin. Te ocupi de activități mărunte, plictisitoare în fond, dar care îți fac mare plăcere, tocmai prin tihna pe care ți-o oferă.

 

LEU. Ar fi bine să te ții permanent în mișcare astăzi, pentru că doar acțiunea te satisface pe deplin. Chiar dacă e o zi în care ai fi tentat să te odihnești, nu te lăsa copleșit de lene! Ai nevoie de ceva dinamic, ceva incitant ce să te țina în priză.

 

FECIOARĂ. Oboseala își spune cuvântul și nu ai chef să faci nimic în plus. Ai dori o zi de odihnă, măcar în week-end, dar se pare că nu vei avea parte de așa ceva. Apar și azi tot felul de probleme, dar sunt lucruri pe care le rezolvi cu plăcere.

 

BALANȚĂ. Ești predispus să de a te cam joci cu timpul, având impresia că te poți organiza perfect în termenele oferite. Dacă nu te concentrezi eficient, ai putea să pierzi timp valoros, iar bătrânul Cromos nu iartă nicio oră irosită degeaba.

 

SCORPION. Te simți blocat într-un punct critic legat de cariera ta și tot cauți soluții să depășești impasul. Întâlnești astăzi o persoană care are un sfat bun pentru tine. Chiar dacă nu îți spune ce ai fi vrut să auzi, ascultă-l, că-ți va fi de folos!

 

SĂGETĂTOR. Încă te macină unele probleme din trecut, care revin iar și iar în actualitate. Este vremea să te eliberezi de această obsesie, printr-un efort de voință, ducând până la capăt, odată pentru totdeauna, ce nu ai terminat cândva.

 

CAPRICORN. Ești plin de elan creator și trebuie să folosești cumva această energie fantastică. Nu ești genul de om chiar permanent activ și dornic de mișcare, tocmai de aceea un moment de vârf, ca acesta, trebuie valorificat la maximum.

 

VĂRSĂTOR. Duci cu bine la capăt o activitate cu ajutorul unei persoane care are un rol important în ceea ce ai început. Te va ajuta cu drag în tot ce ai de făcut și vei avea de învâțat de la el lucruri, pe care nu le poți învăța din altă parte.

 

PEȘTI. Nu te poți relaxa așa cum ai fi dorit, pentru că mai ai o serie de treburi de rezolvat. Te pregătești de vacanță, de concediu, de un anumit eveniment mult așteptat și vrei să fie toate în regulă, să te poți simți cu adevărat bine.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns