Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

P. Dorel a condus beat

Sigla Informatia Zilei
P. Dorel (28 ani) din Medieş Rîturi a condus beat. Sâmbătă, 16 iunie, în jurul orei 01:45 , lucrătorii Biroului Rutier Satu Mare , judeţul Satu Mare , l-au identificat in trafic pe b-dul Henri Coanda, din municipiul Satu Mare , pe P. Dorel, din localitatea Medies Rituri , judeţul Satu Mare , conducând autoturismul marca Opel , cu numărul de înmatriculare , MM-07-JWZ .
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

P. Dorel (28 ani) din Medieş Rîturi a condus beat. Sâmbătă, 16 iunie, în jurul orei 01:45 , lucrătorii Biroului Rutier Satu Mare , judeţul Satu Mare , l-au identificat în trafic pe b-dul Henri Coandă, din municipiul Satu Mare , pe P. Dorel, din localitatea Medieş Rîturi , judeţul Satu Mare , conducând autoturismul marca Opel , cu numărul de înmatriculare , MM-07-JWZ .

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat concentraţia de 1,09 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Au condus cu permisul suspendat

In cursul zilelor de 30 si 31 martie, agentii de circulatie din judet au actionat in vederea diminuarii riscului rutier si impunerii respectarii normelor rutiere. Au fost aplicate 242 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 20 225 lei si au fost constatate mai multe infractiuni.