Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bebeluş în stare gravă transportat cu un elicopter SMURD la Cluj

Sigla Informatia Zilei
Un bebeluş în vârstă de 5 luni internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare a fost preluat în data de 21 iunie de un elicopter SMURD pentru a fi dus la o clinică de pediatrie din Cluj Napoca.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un bebeluş în vârstă de 5 luni internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare a fost preluat în data de 21 iunie de un elicopter SMURD pentru a fi dus la o clinică de pediatrie din Cluj Napoca. Copilul a fost diagnosticat cu bronhopneumonie acută severă, insuficienţă cardio respiratorie gravă, stare septică, fiind intubat oro-traheal. Din datele prezentate de purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare, Constantin Demian, micuţul a fost internat în perioada 17 – 20 iunie în cadrul secţiei de Boli Infecto Contagioase unde a fost tratat pentru o pneumonie bilaterală.

“În pofida tratamentului instituit, starea de sănătate a copilului s-a agravat motiv pentru care în noaptea de 20 spre 21 iunie a fost transferat la SJU Satu Mare”, a declarat Constantin Demian. În urma unui consult multidisciplinar, s-a luat decizia transferării copilaşului la o clinică din Cluj.

Elicopterul SMURD a decolat spre Cluj în jurul orei 10.00.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns