Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Preşedinţie: Guvernul adoptă o poziţie greşită dacă se consideră în conflict cu preşedintele României

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, a precizat vineri că şeful statului este de părere că Guvernul adoptă o poziţie greşită dacă se consideră în conflict cu Traian Băsescu.


“Referitor la declaraţiile prim-ministrului României, domnul Victor Ponta, care susţine că există un conflict între dânsul şi preşedintele României, domnul preşedinte Traian Băsescu ţine să precizeze că, în ceea ce îl priveşte, nu se află în conflict nici cu prim-ministrul României şi nici cu Guvernul României chiar dacă unele puncte de vedere sunt divergente. Domnul preşedinte are toată disponibilitatea de a sprijini în continuare fără rezerve, cu toate instrumentele de care dispune, dar şi cu experienţa sa, demersurile Guvernului de a respecta asumările pe care statul român le are în raport cu Uniunea Europeană, FMI şi Banca Mondială. Domnul preşedinte consideră că Guvernul adoptă o poziţie greşită dacă se consideră în conflict cu preşedintele României”, susţine Bogdan Oprea, într-o precizare transmisă AGERPRES.

Guvernul României a solicitat vineri, prin intermediul unui comunicat, preşedintelui Băsescu să pună capăt ”campaniei furibunde de discreditare a Executivului legitim al României”. AGERPRES

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns