Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

City şi United se luptă pentru van Persie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Manchester United şi Manchester City s-au luptat anul trecut până în ultima secundă pentru campionat, iar câştig de cauză au avut “cetăţenii”.

Rivalitatea va continua cu siguranţă şi în acest sezon, iar prima luptă se duce pentru semnătura unui jucător. Este vorba de Robin van Persie, care a anunţat ieri că nu mai continuă la Arsenal. “M-am gândit mult şi bine la această decizie, dar am ales să nu îmi prelungesc contractul cu Arsenal. Fanii ar putea fi supăraţi din cauza acestui fapt, dar voi respecta acest fapt”, a fost explicaţia lui Van Persie pentru decizia luată.
 Olandezul, care a marcat sezonul trecut 30 de goluri în Premier League, este ademenit de Mancini cu un salariu de 225.000 de lire sterline pe săptămână. Sir Alex vrea însă să-i convingă pe patronii echipei să renunţe la limitările salariale şi ar urma să facă o ofertă mai bună ca cea de la City. Van Persie mai are contract cu “tunarii” până în vara lui 2013, iar suma pe care Arsenal o cere pentru a-i da drumul din această vară este de 20 de milioane de lire.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Rezultate la spadă speranțe

Asculta acest articol Campionatul Național de spadă speranțe a debutat joi la București cu proba individuală la feminin. La start