Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zidane ar putea prelua naţionala Franţei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zinedine Zidane şi-ar putea face debutul ca antrenor chiar la naţionala Franţei. Fostul mare jucător al lui Real Madrid este una dintre variantele pentru postul de selecţioner, după ce Laurent Blanc şi-a încheiat conturile cu echipa Franţei, după eşecul de la Euro 2012.

Zidane este privit ca o variantă demnă de luat în seamă pentru resuscitarea echipei naţionale. Celălalt nume adus în discuţie este cel al lui Didier Deschamps, coleg de generaţie cu Zidane, care nu se află într-o situaţie tocmai plăcută la Olympique Marseille, după ce a încheiat sezonul pe locul 10.
 Cei doi au fost deja contactaţi oficial de şefii Federaţiei. În prezent director sportiv la Real Madrid, Zidane a recunoscut acum câteva zile că este tentat să încerce meseria de antrenor: “În urmă cu 10 ani n-am vrut să antrenez. În prezent, mă gândesc la asta. Nu ştiu, să vedem. Poate peste zece ani voi fi selecţionerul Franţei”, declara Zidane pentru Canal Plus, unde fusese invitat de ziua sa. Se pare că şansa i-a surâs mai devreme decât se aştepta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns