Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga: Îl susţinem pe Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, după votul din Parlament pentru suspendarea şefului statului, că partidul se va organiza pentru susţinerea lui Traian Băsescu, afirmând că în favoarea suspendării s-au exprimat majoritatea parlamentarilor UDMR, UNPR şi ai minorităţilor.

“E clar că cea mai mare parte din UDMR, cei care au fost prezenţi şi cred că, exceptându-l pe domnul Oprea, toţi uneperiştii şi o mare parte dintre minorităţi au votat pentru suspendare, asta e realitatea”, a explicat Blaga.

El a precizat că liderii celorlalte formaţiuni din Parlament, cu excepţia UDMR, nu au votat suspendarea preşedintelui.

“Votul de astăzi este o etapă, va avea loc referendumul, înţeleg în 29 iulie, ne vom organiza, vom fi alături de preşedinte pentru a-l susţine (…) vom lua toate măsurile organizatorice care se impun”, a susţinut Blaga, citat de Mediafax.

Ziariştii l-au rugat pe Blaga să comenteze numărul de voturi acordat pentru suspendarea preşedintelui, cu mult peste cel necesar. “Ca să glumesc, dar mai mică decât 322”, a replicat preşedintele PDL.

Blaga a mai fost întrebat dacă ar mai fi putut schimba ceva din discursul preşedintelui Traian Băsescu rezultatul votului, el răspunzând negativ

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns