Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Săptămânal peste 100 de sătmăreni au ceva de sesizat la Primărie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Indiferent de perioadă calendaristică, sau de culoare politică a celor care conduc destinele reşedinţei de judeţ, sătmărenii au ceva de semnalat sau de solicitat de la Primăria Satu Mare. Peste 100 de sesizări sunt săptămânal.

Dacă unele sesizări diferă în conţinut de la o perioadă calendaristică la alta, numărul sesizărilor sau solicitărilor este de peste 100 săptămânal, din care numai jumătate sunt scrise, diferenţa fiind verbale (telefonice şi nu numai).

Acestea în majoritatea lor sunt adresate serviciilor primăriei, prin Biroul de Relaţii cu Cetăţenii. Pentru a afla ce gen de probleme semnalează cetăţenii am luat legătura cu Vasile Radu Anderco, şeful biroului menţionat mai sus.

Solicitările de locuinţe sunt greu rezolvabile
Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS CUMPĂRĂTURI ÎN SATU MARE

Poftă mare de mers la piață

Este o cutumă în comunităţile creştine ca la sfârşit de octombrie, început de noiembrie să fie comemoraţi morţii.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now