Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Burse pentru viitori antreprenori

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Akcees sprijină dezvoltarea profesională a viitorilor antreprenori oferindu-le acestora burse pentru participarea la şcoala de vară Start Me Up.

Datorită companiilor responsabile care investesc în dezvoltarea profesională a tinerilor talentaţi, bursierii vor avea oportunitatea de a face primul pas concret pentru afacerea pe care şi-o doresc – aceştia vor învăţa cum să realizeze propriul plan de afaceri şi cum să îşi prezinte ideea pentru a obţine finanţare. Aplicaţiile pentru burse se realizează completând formularul disponibil online la http://akcees.ro/startmeup/burse

 

Bursele pentru participarea la Start Me Up se adresează tinerilor pasionaţi de antreprenoriat care îşi doresc să pornească la drum pe cont propriu. Acestea acoperă integral participarea la sesiunile de training şi toate materialele de curs, cazare 6 nopţi la White Horse, Predeal în regim de pensiune completă, consiliere şi suport gratuit timp de 1 an după absolvirea programului, dar şi discounturi la evenimentele Akcees şi cele ale partenerilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cart