Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PSD si-a reactivat structurile de campanie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Structurile de campanie ale PSD au fost reactivate iar mitingurile vor avea loc în comun cu PNL şi PC, a declarat luni secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului.

“A trecut mai puţin de o lună de la încheierea alegerilor locale. Astăzi am discutat cu colegii din ţară şi am stabilit să se reactiveze toate structurile de campanie electorală până la nivel de structuri teritoriale, secţii de vot, toţi militanţii, echipele care conduc campania electorală la nivel de judeţe, fiecare localitate. (…) Practic, toată structura care a funcţionat în campania electorală începând de mâine este reactivată. Vom avea o campanie normală, aşa cum permite legea, fără excese, vor fi şi mitinguri în ţară – şase, şapte, opt mitinguri. Rămâne să stabilim în noaptea asta sau mâine, ne vom întâlni cu colegii de la PNL. Această campanie va fi făcută în comun, mitingurile în comun şi, în interiorul judeţelor, PSD, PNL şi PC vor lucra împreună, aşa cum au lucrat şi în campania de la locale”, a detaliat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, susţinerea financiară va fi din partea fiecărei organizaţii judeţene în conformitate cu prevederile legale. “Vor fi costuri mici din punctul nostru de vedere. Nu s-a făcut până acuma o evaluare, că nu am avut când”, a adăugat el.

În campania electorală pentru referendumul din 29 iulie va fi reactivat şi sistemul de raportare prin SMS din secţiile de vot, pentru că, spune Liviu Dragnea, acest sistem a funcţionat foarte bine la alegerile locale din 10 iunie.

PSD a comandat şi un sondaj, ale cărui rezultate finale le va avea cel mai probabil la sfârşitul acestei săptămâni. “Ceea ce vine şi la noi e tot ceea ce a apărut – cam în jur de 66 la sută dintre cei care declară că merg la vot – dar sunt rezultate parţiale”, a spus Dragnea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns