Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rac (21 iunie - 20 iulie)
Rac (21 iunie - 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 19.07

Ne aflăm în zodia RAC

 

BERBEC. Ești tentat să iei pe umerii tăi și necazurile altora. Nu le-ai putea rezolva tu problemele, te mai impovărezi și cu griji care nu-ți aparțin. Vei căuta o cale de a fi de ajutor cu ceea ce ai sau poți face.

 

TAUR. Ai un program foarte încărcat și te apuci serios de treabă încă de dimineață. Ești tentat să rămâi la seviciu și peste program, dar nu o faci chiar din plăcere, ci pentru că trebuie să-ți termini munca.

 

GEMENI. Nervii dau în clocot și, dacă nu te controlezi, poți declanșa o furtună. Ori îi spui vreo două unui coleg bun și stârnești o dispută periculoasă, ori ești atacat verbal de un rival care are ceva împotriva ta.

 

RAC. Te simți bine într-un grup de prieteni cu care poți petrece câteva ore excelente. Se încinge o mică petrecere acolo unde ajungi și tu, deci fie la un pahar de vorbă, fie la o recepție ești în centrul atenției.

 

LEU. Ceva nu merge bine, planurile tale ajung într-un impas. Dar în loc să atragi alături oameni care să te încurajeze și să te scoată din prăpastie nimerești într-un mediu încărcat negativ ce toarnă gaz pe foc.

 

FECIOARĂ. Ești concentrat la ceea ce faci, pentru că lucrezi cu date și cifre pe care nu ai voie să le greșești. Planifici totul cu lux de amănunte, muncești mult, dar măcar vei fi mulțumit de rezultatele la care vei ajunge.

 

BALANȚĂ. Nu acorzi atenție lucrurilor grave, care te pot influența negativ, ci cauți să te ancorezi în chestiuni ușurele. Ai ocazia să evadezi puțin din monotonia cotidiană și să-ți dai un pic de timp de destindere.

 

SCORPION. Pregătește-ți bagajele, pentru că urmează să pleci într-o călătorie. La început probabil că te vei îndoi de oportunitatea acestei deplasări, dar după ce te vei obișnui cu gândul te vei bucura de frumusețea drumului.

 

SĂGETĂTOR. Trebuie să stai cu urechile deschise, pentru că poți afla lucruri importante, de care ai nevoie pentru a rezolva anumite sarcini de serviciu. Informațiile curg pe toate căile și ai putea afla o serie de lucruri utile.

 

CAPRICORN. Tot ce-i frumos și bun te atinge la coarda sensibilă. Ca să ai o zi perfectă ar trebui să-ți îndrepți azi atenția asupra acelor lucruri frumoase ale vieții pe care le remarci în jurul tău: artă, flori, animale, muzică…

 

VĂRSĂTOR. Este o zi calmă, pasivă, fără nimic ieșit din comun, așa cum îți place ție. Timpul nu te presează, urgențe nu apar, deci poți răsufla și tu ușurat că, iată, mai pot fi și astfel de zile, însă din nefericire destul de rar.

 

PEȘTI. Toată ziua ai parte numai de nervi, deoarece simți că nu mai faci față la atâtea provocări. Te grăbești să ajungi cât poți de repede la un anumit scop propus, dar sărind peste etape poți avea o serie de neplăceri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns