Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Alarma falsa la Aeroportul Otopeni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Stare de alertă pe Aeroportul Otopeni a fost instituita miercuri seara, după ce a fost depistat un bagaj suspect. O cursă El-Al, care a plecat de la Tel-Aviv, Israel, urma să sosească pe aeroportul Otopeni, la ora 20:50.

Update ora 20.41

Avionul EL Y 571 a aterizat pe Otopeni

Sorin Sava purtatorul de cuvant al SRI a declarat nu exista nicio legatura cu ce s-a intamplat la Burgas si Tel Aviv. A fost o coincidenta. A fost o alarma falsa. Coletul suspect a fost investigat, Lucrurile au intrat in normal, situatia fiind sub control.

Update ora 20.35

Cursa Bucuresti – Tel Aviv nu a decolat. A fost oprita la sol, Aeroportul Ben Gurion fiind inchis, in urma unei amenintari teroriste.

 

Un atentat a avut loc, miercuri, pe aeroportul Burgas din Bulgaria. O explozie s-a produs la un autocar, în parcarea aeroportului din staţiunea bulgară Burgas, scrie AFP, citata de Antena 3.

 

Atentatul a vizat un autocar cu turişti israelieni. Cel puţin cinci oameni şi-au pierdut viaţa şi numeroşi alţii au fost răniţi.

Explozia produsă în parcarea aeroportului din Burgas a fost precedată de focuri de armă, afirmă purtătorul de cuvânt al premierului Israelului, citat de AFP.

“Au avut loc focuri de armă şi un dispozitiv exploziv a fost aruncat într-un autocar care transporta turişti israelieni”, a declarat Ofir Gendelman, purtătorul de cuvânt al premierului Benjamin Netanyahu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns