Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Codrea a semnat cu Rapid

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

George Copos a reuşit un nou transfer pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. Este vorba de fostul internaţional Paul Codrea, jucător care a semnat un contract pe un sezon cu opţiune de prelungire pe încă un an, iar astăzi se va prezenta la primul antrenament la noua sa echipă.

Dacă iniţial a cerut un salariu de 20 de mii de euro lunar, fostul mijlocaş al Sienei a renunţat la o parte din pretenţiile sale financiare şi a acceptat o remuneraţie cu 8.000 de euro mai puţin. “Transferul lui Codrea este rezolvat, are contract pe doi ani cu Rapid. Se va alătura lotului condus de Neluţu Sabău”, a declarat, ieri, George Copos. Prin transferul lui Codrea, giuleştenii speră să rezolve problema pe care o au la mijlocul terenului, mai ales după plecarea lui Dan Alexa la Anorthosis Famagusta. Până la transferul lui Codrea, “Moţul” avea la dispoziţie doar un mijlocaş defensiv, Nicolae Grigore, Milos Pavlovic fiind pus pe lista de transferuri. În plus, Iulian Apostol se află în urmă cu pregătirea fizică, asta după ce fostul stelist a fost reprimit în lotul primei echipe, însă doar la rugămintea patronului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Keita pleacă de la Barcelona

Asculta acest articol Incredibil, dar adevărat. Seydou Keita spune adio Barcelonei, deşi putea continua fără probleme la formaţia considerată de