Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie - 20 august)

HOROSCOP Informația Zilei 25.07

Ne aflăm în zodia LEU

 

BERBEC. Rămâi pe loc, fără să intervii, pentru că azi trece un pericol prin calea ta pe care îl poți evita numai prin măsuri drastice de precauție. Chiar dacă unii se miră că nu faci nimic, tu poți fii sigur că e mai bine să stai pe margine.

 

TAUR. Ești fericit, ți se citește entuziasmul pe chip pentru că se prefigurează un eveniment superb în perspectivă. Ai vrea să devină mai repede realitate, de aceea pui mult suflet cu speranța să ajungi imediat la ținta propusă.

 

GEMENI. Mai bine nu zici nimic dacă vezi că se agită spiritele în jurul tău, deoarece tăcerea se va dovedi a fi cea mai înțeleaptă reacție. La mijloc e o problemă de comunicare, pentru că tu una spui și alta înțeleg cei din jur.

 

RAC. Armonia care se instalase într-un anumit colectiv este dată peste cap de apariția unui musafir nepoftit. îți dai seama că nu e compatibil deloc cu tine de vreme ce la orice propunere spune nu, și strică atmosfera.

 

LEU. Ai mari rețineri înaintea unei acțiuni, de parcă ai presimți că nu e momentul cel mai potrivit pentru a-i da startul. Se știe că intuiția ta nu se înșeală, deci ține cont de semnale, nu cumva să pornești într-o direcție greșită.

 

FECIOARĂ. Nu dezvolta contradicțiile care stau gata-gata să izbucnească, pentru că pot declanșa mari conflicte. Cu cât tratezi mai lucid situația, fără a pune patimă în ceea ce spui, cu atât mai mari sunt șansele de a evita disputele.

 

BALANȚĂ. Sănătatea lasă de dorit, deci trebuie să fii atent la orice semnale pe care organismul ți le transmite. Poți avea o noapte dificilă, marcată de insomnii sau indigestie, ceea ce te va face ca a doua zi să fii extrem de obosit.

 

SCORPION. Apare șansa de a pleca la drum, dar călătoria în sine nu are o componență emoțională, ci una constructivă. E nevoie de tine undeva la o oarecare distanță pentru a rezolva o problemă sau pleci în delegație în interes de serviciu.

 

SĂGETĂTOR. Ți-e dor de cineva, dar vă despart kilometri, iar tot ce poți face e să-ți domolești dorul stând ore în șir la telefon. Cu ceva noroc, se poate ivi șansa de a pleca la drum sau de a primi vizita acelei persoane, însă nu tocmai acum.

 

CAPRICORN. Joci un rol central în activitățile profesionale ale zilei, de parcă lumea e atentă la deciziile tale. Ai pe umeri o mare responsabilitate, tocmai de aceea nu ai voie să greșești, ci să respecți întocmai regulile ce se impun.

 

VĂRSĂTOR. Nu te grăbi să ajungi prea repede la rezultatele pe care ți le-ai propus, pentru că e cale lungă până la final. Te implici într-un proiect colectiv în care joci un rol principal și ești mulțumit de felul în care evoluează lucrurile.

 

PEȘTI. Ești cam atras azi spre flirt și aventură, nu inspiri prea multă încredere și te cam joci cu sentimentele partenerului. Te simți ca în vacanță, lipsit de griji, reușind să descoperi în jurul tău numai lucrurile frumoase ale vieții.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns