Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pune capăt războiului dus de Băsescu împotriva poporului român

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Elena Udrea şi Traian Băsescu
Elena Udrea şi Traian Băsescu

Vino la vot şi spune DA pentru demiterea lui Traian Băsescu!

Este momentul să punem capăt războiului pe care Traian Băsescu îl duce de ani de zile împotriva românilor. Traian Băsescu pozează în victima inocentă a adversarilor politici, dar uită că lupta se dă, de fapt, între el şi poporul român. Este un război al caracatiţei îndestulării şi corupţiei contra poporului sărăcit şi umilit peste măsură. Traian Băsescu se înşală, însă, atunci când crede că românii îl vor lăsa să câştige prin neprezentare.

Zece motive pe care ni le-a dat chiar Traian Băsescu
pentru a veni la Referendum şi a spune DA

A spus că nu există criză economică, apoi a anunţat de la Cotroceni că taie salariile bugetarilor cu 25%. A crescut aparatul administrativ de la Cotroceni dar a disponibilizat, în 3 ani, 895.700 de persoane din administraţie, educaţie şi sănătate, potrivit Institutului Naţional de Statistică.

A tăiat pensile cu 15 % şi a oprit ilegal CAS-ul din pensiile mici, apoi a declarat că nu este de acord cu returnarea banilor către aceştia.

A abrogat toate măsurile anti criză luate de guvernul Tăriceanu şi a crescut TVA-ul de la 19% la 24%. Peste 250.000 de firme au dat faliment din cauza condiţiilor impuse de Traian Băsescu.

A declarat că ”şcoala românească scoate tâmpiţi”, a închis peste 2.000 de şcoli, a disponibilizat personal din instituţiile educative, a tăiat cu 25% salariile profesorilor care au rămas.

Ne-a spus că ”România a devenit o ţară de mămicuţe şi de bebeluşi” şi a tăiat indemnizaţiile pentru creşterea copiilor. 25,5% dintre copiii din România trăiesc sub limita sărăciei, potrivit unui studio realizat de UNICEF.

A tăiat indemnizaţiile pentru persoanele cu dizabilităţi şi pentru însoţitorii acestora.

A închis 67 de spitale în toată ţara apoi a declarat ”încă avem 100.000 de paturi în plus faţă de ce trebuie să avem”.

A solicitat desfiinţarea SMURD şi a spus: ”sunt de acord că medicii pleacă în străinătate pe salarii mai bune” şi ”să nu facem o dramă din faptul că România nu poate să îşi plătească medicii şi profesorii”.
S-a adresat unor jurnalişti cu apelativele ”ţigancă împuţită”, ”păsărică” şi a introdus în Raportul Consiliului de Apărare a Ţării din 2010 faptul că jurnaliştii reprezintă o ameninţare la adresa securităţii României.

S-a plans liderilor europeni că în România nu sunt respectate instituţiile democratice, în timp ce el îndeamnă cetăţenii să nu iasă la vot, deşi votul popular este cel mai important instrument democratic.

Duminică, 29 iulie, toţi cetăţenii României trebuie să iasă la vot pentru a-şi exercita dreptul democratic. Românii trebuie să spună DA pentru o Românie mai bună, mai dreaptă, în care să poată avea un trai decent.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns