Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu acuza o tentativă continuă a USL de fraudare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele suspendat Traian Băsescu afirmă că există o tentativă continuă a USL de fraudare a referendumului, spunând că dacă “fură şi referendumul lor”, le mai rămâne de furat ţara, îndemnâdu-şi simpatizanţii să nu meargă la vot şi evitând să spună dacă el va merge.

Traian Băsescu a fost, duminică după-amiază, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr.22, spunând, la plecare, că acolo “este inima supravegherii referendumului” şi că este “impresionat neplăcut” de ceea ce a văzut.

“Este o tentativă continuă a USL de fraudare a referendumului. Până la urmă, e referendumul lor, ei l-au cerut. Dacă şi referendumul tău îl furi, ce-ţi mai rămâne de furat, ţara cu totul?”, a spus preşedintele suspendat, citat de Mediafax.

El a mai susţinut că sunt semnalate Parchetului situaţii precum “voturi băgate în urne de către membri ai secţiilor de votare” sau că reprezentanţilor PDL li s-a interzis să mai rămână în secţii “pe motiv că au întârziat, au respirat”.

Băsescu a mai afirmat că românii pot arăta şi lumii, şi USL că nu participă la lovitura de stat şi modul în care pot face acest lucru este să stea acasă sau să meargă la o terasă, aşa cum va face şi el împreună cu soţia sa.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns