Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare-Azi are loc examenul de titularizare pentru cadrele didactice din judeţ

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 Pentru prima dată în acest an,  unităţile de învăţământ şi-au organizat centrele de examinare. La nivelul judeţului satu Mare sunt 54 de astfel de centre.Pentru cele 711 posturi din care 128 titularizabile şi 583 netitularizabile, s-au înscris 896 candidaţi.

Spre exemplu la Colegiul Tennic Eliza Zamfirescu vor susţine acest examen profesorii de la liceele Mihai Eminescu, Doamna Stanca, Unio şi Elisa Zamfirescu.
Conform calendarului de organizare şi desfăuşurare a  concursului de  ocuparea posturilor şi catedrelor didactice vacante în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţu1 ul Satu Mare, astăzi se desfăşoară proba scrisă.
Accesul candidaţilor în sala de concurs are loc în intervalul 8-9, informează Inspectoratul Şcolar Judeţean printr-un comunicat de presă.
La nivelul judeţului s-au constituit la propunerea directorilor de unităţi şcolare care au posturi vacante, 54 centre de concurs, din care 26 de centre au arondate cel puţin două  unităţi  şcolare, iar 28 unităţi de învăţământ au organizat concursul în mod independent.
Înscrierea candidaţilor s-a făcut în centrele de examen în perioada 2-12 aprilie 2012.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns