Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbaliştii de la CSM în cantonament la Călineşti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    După doar trei zile de la relurea pregătirilor, handbaliştii de la CSM Satu Mare vor pleca în cursul zilei de luni într-un scurt stagiu de pregătire de 6 zile. Sub conducerea antrenorului NicolaeIstrate, handbalişti de la CSM se vor pregăti, pană duminică, la Călineşti Oaş.

Handbaliştii se vor pregătit atat sala de sport ce aparţine de LPS Satu Mare cat şi pe pantele din jurul lacului de la Călineşti.
Plecarea spre Călineşti este prevăzută pentru luni la ora 9.00 iar din lot fac parte următorii jucători<  Cioroiu, Pogynă şi Erdos – portari, Janos Olah , Adrian Ciaca şi Mircea Steriu (ambii veniţi prin filiera CSM Călăraşi), Cristian Jurj, Florin Mateş, Cătălin Tătar, Albu, Ionuţ Mureşan (toţi din Baia Mare), Raul Pop, Sergiu Varga, Cosmin Osvat, Alexandru Zvancă ( ex CSS Constanţa).    Nu este exclus ca pe parcursul cantonamentului conducerea clubului să-i trimită lui Istrate şi alţi jucători pentru a-i testa în pregătiri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

FOTBAL

Un român ar putea ajunge la Barcelona

Duminică, 17 decembrie 2023, Sport.es a anunțat că Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul lui Genoa, a intrat în vizorul Barcelonei, club care este pregătit să-i achite clauza de reziliere, în valoare de 30 de milioane de euro.