Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie - 20 august)

HOROSCOP Informația Zilei 9.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Simți un entuziasm fantastic în fața unei propuneri interesante ce ți se face și care merită acceptată imediat. Și pentru că ești motivat și de recompensa care te așteaptă la final, te grăbești să ajungi cât mai repede la destinație.

 

TAUR. Ai amânat multă vreme o anumită hotărâre, dar acum nu mai poți tergiversa lucrurile. A venit momentul deciziei, și trebuie să faci cea mai bună alegere din ceea ce ai la dispoziție, deoarece va influența mult cariera ta de viitor.

 

GEMENI. Dacă apare ocazia de a pleca undeva prin împrejurimi, ai avea parte de momente cu totul speciale. Te întâlnești cu persoane de care îți era dor, cunoști oameni amabili, cu care comunici foarte ușor și îți faci și prieteni noi.

 

RAC. Ți se oferă un nou job, pui în balanță argumentele pro și contra, nefiind încă decis asupra viitorului. Nu te lăsa influențat de alții ci cântărește singur, obiectiv și logic, ce e mai bine pentru tine, deoarece nimeni nu se poate pune în pielea ta.

 

LEU. Te afli într-un moment de maximă importanță în carieră, care va avea repercusiuni pe termen lung. Știi bine că trebuie să te prezinți impecabil din toate punctele de vedere, deci te pregătești intens, iar rezultatele vor fi pe măsură.

 

FECIOARĂ. Oriunde mergi astăzi, peste tot ești în centrul atenției, lumea te primește cu brațele deschise și ești înconjurat de prieteni și admiratori. Ai tu un farmec aparte ce atrage atenția tuturor, de aceea te vei simți ca o mică vedetă.

 

BALANȚĂ. Viața de familie este foarte plăcută, pentru că zilele acestea are loc un eveniment impresionant care are efecte asupra tuturor. Perspectivele ce ți se deschid în aceste zile sunt optimiste, frumoase și abia aștepți să se materializeze.

 

SCORPION. Ai nevoie de un sfat, nu te simți sigur pe tine și oricât ai încerca să înțelegi situația în care te afli, tot nu știi ce să faci. Ai alături pe cineva mai în vârstă, de încredrere, cu mai multă experiență în domeniu și merită să îi ceri părerea.

 

SĂGETĂTOR. Reușești să te desprinzi de toate problemele cotidiene într-o lume a fanteziei, dar nu trebuie să pierzi contactul cu realitatea, pentru că de la vis la iluzie nu mai e decât un pas. Fii realist și fă-ți vise pe care le poți realiza.

 

CAPRICORN. Este o zi perfectă pentru petreceri, pentru distracții, deoarece apar suficiente motive de sărbătoare. Dacă pleci într-o călătorie, la destinație te așteaptă un grup de prieteni puși pe glume, deci ți se conturează o zi ca de vacanță.

 

VĂRSĂTOR. Ți se prevestește o zi neutră din toate punctele de vedere, cu evenimente care pentru tine nu au nici efecte pozitive, nici negative. Nu e nimic rău în asta, iar dacă privești partea plină a paharului, o poți vedea chiar o zi bună.

 

PEȘTI. Ai un efect extrem de benefic asupra unui prieten care e copleșit astăzi de pesimism. Nimeni nu îl înțelege mai bine ca tine, tu știi cum să-l iei ca să-i abați gândurile de la necazurile sale și reușești să îl molipsești de bună dispoziție.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns