Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ioan Rus in citeaza pe Basescu: “Iarna nu-i ca vara!”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a declarat, luni, răspunzând unei întrebări despre o posibilă revenire la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), după alegerile parlamentare, că “«Iarna nu-i ca vara!», după un clasic în viaţă”.

Ioan Rus a mai spus, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, că nu îi este dor de Ministerul de Interne. “Deocamdată mă duc acasă, stau un pic şi mă gândesc”, a adăugat Rus, citat de Mediafax.

Întrebat despre posibila punere sub acuzare pentru abuz în serviciu a fostului ministru delegat pentru Administraţie Victor Paul Dobre, Rus a arătat că speră ca şi în acest caz justiţia să găsească “calea justă de apreciere a ceea ce s-a întâmplat” şi că nu vor fi probleme grave pentru nimeni.

Fostul ministru de Interne a mai declarat că şi dacă MAI ar fi dat o cifră fixă cu alegătorii înscrişi pe listele electorale permanente, şi dacă au fost făcute precizări, crede că oricum “eram pe o stradă cu sens unic care ducea la Parchet”.

“Dacă colegii mei ar fi trimis o adresă că-s 18.318 punct, s-ar fi găsit cineva să spun că mai sunt 100 de morţi şi 300 de răniţi şi am dezinformat Curtea. Dacă am pus virgulă şi am mai completat cu anumite date, am ajuns la Parchet pentru treaba aceasta. Cred că oricum eram pe o stradă cu sens unic care ducea la Parchet”, a spus Ioan Rus la plecarea de la Parchetul instanţei supreme, unde a stat mai bine de o oră.

Ioan Rus a adăugat că, având în vedere infrastructura umană şi materială din sistemul administraţiei publice din România, “pot să apară erori în aceste liste, fără ca de acest lucru să fie vinovat Popescu sau Ionescu”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Începe un nou val de proteste

Asculta acest articol Un nou protest a fost anunțat duminică, în Piaţa Victoriei din Capitală, sub sloganul “Poporul e suveran.