Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Nu demisionez, imaginea României s-a degradat din cauza lui Basescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primul ministru Victor Ponta a afirmat luni seara că imaginea României pe plan extern s-a degradat din cauza preşedintelui suspendat Traian Băsescu şi că nu intenţionează să demisioneze din acest motiv.

Întrebat dacă s-a gândit la demisie având în vedere degradarea imaginii României pe plan extern Victor Ponta a răspuns: “Nu. Din cauza lui Băsescu (n.r. s-a degradat imaginea României)”.

De asemenea, Victor Ponta a spus că nu a luat în calcul demisia sa din funcţia de premier în urma acuzaţiilor de plagiat pe care i le-a adus o parte a lumii academice.

“Am constat că am fost tratat egal cu procurorul general, dna Kovesi. Am fost amândoi la aceeaşi comisie care ne-a întocmit referatul. Pentru amândoi Comisia de etică a emis o decizie că am respectat legea. Şi dacă eşti cu procurorul general în acelaşi lot…” , a spus Ponta la B1TV, citat de Agerpres.

Comisia de etică a Universităţii Bucureşti exprimă serioase dubii privind actul de coordonare ştiinţifică în cazul tezei de doctorat “Curtea Penală Internaţională” a lui Victor Ponta şi consideră că “încalcă principiile eticii, integrităţii şi bunei conduite în activitatea de cercetare”, se arată în punctul de vedere al comisiei, semnat de preşedintele acestui for, prof. dr. Marian Popescu şi dat publicităţii pe 20 iulie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns