Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Coabitez cu preşedintele care îşi respectă atribuţiile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, pentru Mediafax, întrebat despre afirmaţiile lui Crin Antonescu, că el poate coabita, ca premier, cu orice preşedinte care îşi respectă atribuţiile constituţionale, precizând că Traian Băsescu nu şi le-a respectat şi pare că nu vrea să şi le respecte.

“Eu am spus foarte clar că eu pot să coabitez şi cu Băsescu şi cu orice preşedinte cu condiţia să-şi respecte atribuţiile constituţionale. Din păcate Traian Băsescu nu şi le-a respectat şi se pare că nici nu vrea să şi le respecte (…) Eu, ca prim-ministru, coabitez cu orice preşedinte care îşi respectă atribuţiile constituţionale. Din păcate, Traian Băsescu nu şi le-a respectat, de aia a şi fost suspendat”, a spus Ponta.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că nu este preocupat de modul în care premierul Victor Ponta şi preşedintele suspendat, Traian Băsescu, pot coabita.

 Solicitat să comenteze declaraţia premierului Victor Ponta, potrivit căreia se poate coabita cu preşedintele suspendat Traian Băsescu, Antonescu a răspuns: “Nefiind nici premier şi nici preşedinte suspendat, nu sunt preocup de modul în care pot dânşii pot coabita”.

“E o întrebare care nu mă priveşte şi la care premierul a răspuns”, a adăugat Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns