Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

USL: Procuratura trebuie să facă anchete şi acolo unde s-a votat puţin

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a acuzat, joi, Parchetul de faptul că dovedeşte o lipsă de echilibru flagrantă prin desfăşurarea anchetelor în zonele unde s-a votat masiv la referendum, el arătând că ar trebui făcute anchete şi în zonele unde s-a votat mai puţin.

“Vreau să atrag atenţia procurorilor că, în aceeaşi măsură, dacă s-au pornit să facă treaba asta, ar trebui să facă o anchetă prelungită şi foarte bine întemeiată în zonele în care prezenţa a fost slabă şi să vadă dacă acolo nu cumva oamenii au fost opriţi, influenţaţi, timoraţi sau cumpăraţi să nu se ducă la vot”, a spus Duvăz, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că nu e niciun motiv să se facă anchete numai în zonele unde s-a votat masiv şi să nu se facă anchete în zonele în care votul a fost foarte slab, arătând că acest “vot slab” a fost tot un fel de vot.

“Procuratura dovedeşte încă o dată o lipsă de echilibru flagrantă, pentru că, dacă erau preocupaţi de votul masiv, trebuia să fie la fel de bine preocupaţi şi de lispa de la vot, care poate să fie la fel de incriminată şi poate să fie indicii şi să creeze suspiciuni privind fapta penală de a opri într-un fel sau într-altul omul să se ducă la vot”, a subliniat Duvăz, citat de Mediafax.

El a arătat că, deocamdată, Parchetul nu a spus nimic despre primarii PDL filmaţi când îşi propuneau să nu lase alegătorii să meargă la vot tentându-i cu consursuri de pescuit sau cu petreceri în aer liber.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns