Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CSM Călărași – CSM Satu Mare 42-22

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au suferit a treia înfrângere în turneul de la Oradea.

De data aceasta de hac le-au venit handbaliștii din Călărași care s-au impus la o diferență astronomică, 52-22. Sigur, înfrângerea este dureroasă, dar nu trebuie făcut mare caz din aces eșec. Majoritatea handbaliștilor de la CSM sunt foarte tineri, lipsiți de experiență. În plus, relațiile de joc abia acum se formează, sătmărenii având în spate abia 3-4 antrenamente în comun efectuate cu mingea. Altfel, sâmbătă, CSM Satu Mare va juca un amical, la Csenger, cu formația maghiară din Fehergyarmat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS FOTBAL, EURO 2024

Meciul Israel – România se va juca într-un sat din Ungaria

Date fiind conflictele israeliano-palestinene UEFA a decis ca meciurile naționalei statului Israel din preliminariile lui Euro 2024 să se dispute pe terenuri neutre.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now