Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 24.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ai multe de învățat din discuțiile purtate cu persoanele mai în vârstă, și nu te sfiești nici să întrebi, nici să le spui sincer dacă nu înțelegi ceva. Tocmai de aceea dacă apelezi la cei cu mai multă experiență, și ei te vor ajuta cu drag.

 

TAUR. Ne aflăm într-o preioadă, când nativii zodiei tale sunt favoriții soartei. Orice planuri îți faci acum, orice dorință ai avea, toate se vor transforma în realitate, deci merită să visezi frumos, dar trbuie să știi că nu se va realiza fără contribuția ta.

 

GEMENI. Iei o decizie foarte tranșantă prin care închei definitiv un proiect, care nu mai merită investiție de timp și energie. Ai luat această hotărâre la cel mai potrivit moment, când tocmai ai ocazia să începi o nouă activitate incitantă.

 

RAC. Ai câștig de cauză într-o dispută profesională aprinsă, o confruntare de idei, și nici ție nu-ți vine să crezi că ai atâta putere de convingere. De obicei tu, de dragul păcii renunțai la orice conflict, dar acum nu ar fi indicat să te lași bătut.

 

LEU. Ai ce sărbători astăzi și când lucrurile merg bine, simți nevoia să spui și altora fericirea ta. Îți aduni prietenii și le faci cinste pentru o reușită de care ești foarte mândru. Meriți toate felicitările, iar ceilalți se vor bucura sincer de reușita ta.

 

FECIOARĂ. Ai dori mai multă implicare din partea persoanei iubite, însă el doar se răsfață cu gesturile tale de tandrețe. Dacă nu pricepe micile seme pe care le transmiți, spune-i concret dorințele tale, comunicarea fiind extrem de importantă.

 

BALANȚĂ. Se prevestesc vremuri mult mai bune pentru afacerile tale, iar bugetul tău va cunoaște în curând o ușoară ascensiune. Vei primi niște bani sau o comandă pentru o lucrare bine plătită, dar să nu refuzi dacă termenul e scurt.

 

SCORPION. Banii de care dispui trebuie să-ți ajungă o perioadă mai lungă de timp, deci fi cumpătat la cheltuieli. Nu te poți plânge că stai prost financiar, dar planurile tale sunt mari, iar ca să le poți face pe toate, trebuie să fi forte calculat.

 

SĂGETĂTOR. Te pregătești intens pentru o confruntare intelectuală care te așteaptă în viitorul apropiat. Deocamdată nu ești suficient de bine pregătit, deci trage tare, pentru că miza e mare, iar tu vrei cu orice preț să ieși învingător.

 

CAPRICORN. Pornești într-o direcție nouă, foarte atractivă, iar acest lucru îți provoacă emoții plăcute. Ești stimulat și primești încurajări de la o persoană care, prin exemplu personal îți dovedește că acest drum are o finalitate excelentă.

 

VĂRSĂTOR. Cineva îți transmite o informație, aparent cu bune intenții, dar totuși, ar fi bine să o verifici din mai multe surse. Ori sfatul lui nu te ajută cu nimic, ori necunoscând destul de bine scopurile tale, te trimite spre o pistă falsă.

 

PEȘTI. Deși ai impresia că te descurci mai bine pe cont propriu, îți vei da seama că ai multe de câștigat de pe urma unei colaborări. Deși e vorba de diferențe de opinii, vei face echipă bună cu un coleg, iar folosul tău poate fi însemnat.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 10.04 Ne aflam in zodia BERBEC