Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Steaua, Dinamo și FC Vaslui își dispută azi calificarea în grupele Ligii Europa la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    În această seară, cele trei echipe românești implicate în playofful Ligii Europa susțin partidele retur, cu gânduri amestecate. Dacă Steaua e cât de cât liniștită în privința calificării, Dinamo și FC Vaslui speră în miracole în deplasările lor. Toate cele trei meciuri sunt televizate, dar va exista un scurt interval orar în care ele se vor suprapune.

* Steaua – Ekranas, 20.30, Pro TV
După victoria destul de lejeră obținută săptămâna trecută la Vilnius, steliștii n-ar trebui, în mod normal, să întâmpine dificultăți în a se califica în grupe. Dar ei vin după o înfrângere grea, 1-3 la Vaslui, în care s-au accidentat Chiricheș și Bourceanu.  Chiar și așa, eliminarea Stelei ar fi surpriza anului în fotbal.

* Metalist Harkov – Dinamo, Digi Sport 1, 21.00
Ucrainenii au făcut o demonstrație de joc spectaculos și eficient în tur, așa că șansele “câinilor” sunt minuscule. Totuși, Dinamo a mai întors meciuri ca și compromise, deci va lupta până la capăt.

* Inter Milano – FC Vaslui, Digi Sport 2, 21.45
Victoria cu Steaua a sporit elanul vasluienilor, dar e greu de crezut că echipa lui Marius :umudică are resursele să înscrie două goluri pe “Giuseppe Meazza”. Din faptul că nu mai au ce pierde s-ar putea să rezulte un meci spectaculos.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns