Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie la scor de maidan în derby-ul Ligii a IV-a la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Someşul Cărăşeu – Energia Negreşti 8-1 (3-1)

S-a jucat practic la o singură poartă
S-a jucat practic la o singură poartă

    Derby-ul Ligii a IV-a la fotbal, Someşul Cărăşeu – Energia Negreşti, a fost doar un derby pe hârtie. Pentru că în teren lucrurile au stat cu totul altfel.

Mai exact Someşul Cărăşeu a jucat foarte bine, a dominat categoric meciul, s-a impus la un scor de maidan, 8-1, în timp ce echipa din Negreşti a fost depăşită la toate capitolele.

Meciul a început cu o întârziere de 13 minute. Asta pentru că negreştenii au ajuns pe rând la teren, câte 2-3, cu mijloace proprii, gata echipaţi. La ora 18.00, ora de start, Energia avea doar 8 jucători. În cele 15 minute regulamentare acordate de arbitru au mai venit 3 jucători, aşa că echipa din Negreşti a început meciul în efectiv complet, dar l-a terminat în 10, pentru că Lucian Pop a fost eliminat în minutul 89.

Echipa antrenată de Mircea Bolba a început foarte bine meciul şi în minutul 6 s-a deschis scorul, autor Alin Merce, reluare în plasă a unui balon centrat de Raul Ritli. Apoi Giurgiuman a dus scorul la 2-0 în minutul 18, şut plasat de la 20 de metri, după care Merce l-a majorat transformând un penalti. În ultimul minut al primei reprize oaspeţii reduc din handicap prin golul marcat de Sarca.

După pauză, în ciuda eforturilor negreştenilor de a bloca culoarele spre poarta lui Şofran, Someşul a mai marcat 5 goluri. Două reuşite i-au aparţinut lui Szabolcs Boszo, două  fundaşului Ovidiu Socaci şi un gol a fost înscris de tânărul Tudor Gheţea.

Una peste alta, victorie meritată a Someşului Cărăşeu, care a urcat pe primul loc în clasamentul seriei chiar dacă are un joc mai puţin disputat. O bilă albă şi pentru negreşteni care, în ciuda problemelor de efectiv, au jucat deschis şi nu s-au limitat doar la un joc de apărare.

* Someşul: Cadar – Maxim, Socaci, Raţ, Domokos, Timoc, Giurgiuman, Negrean, Ritli, Merce, Bozso/Birta, Kolcsey, Gheţea, Imre. Antrenor: Mirca Bolba.

* Energia: Şofran – Cuha, L. Pop, Hotca, Dănuţ, Adr. Big, Fodor, Cr.Homorozan, Sarca, Maniţă, I.Big. Antrenor: Vasile Belbe.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns