Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL ofera USL “soluţii pentru guvernare”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul Raluca Turcan, vicepreşedinte al PDL, a declarat, duminică, la intrarea la reuniunea conducerii partidului cu parlamentarii democrat-liberali, că PDL este dispus colaboreze cu Guvernul.

“Suntem dispuşi să oferim alternative şi soluţii pentru guvernare şi dacă vom reuşi să stabilim această modalitate de colaborare, lucrurile vor merge bine. Dacă nu, îl vom sancţiona de câte ori va fi nevoie. De aceea am afirmat că dorim încheierea acestui război politic şi să ne concentrăm pe legi şi guvernarea ţării”, a declarat Raluca Turcan, întrebată dacă în cadrul reuniunii se va discuta şi despre eventualitatea unei moţiuni de cenzură.

Ea a adăugat că, din punctul său de vedere, “un partid de opoziţie trebuie să folosească instrumentele pe care le are la îndemână ca partid de opoziţie”.

“În acelaşi timp, putem observa lesne că, în pofida faptului că s-a încheiat războiul politic, generat de referendumul pentru demiterea preşedintelui, ţara în continuare nu este guvernată”, a afirmat vicepreşedintele PDL, citat de Agerpres.

Raluca Turcan a subliniat că scopul reuniunii cu grupurile parlamentare este de a vedea “ce legi şi iniţiative are PDL, ce soluţii alternative avem la guvernare”.

“Transmitem semnalul guvernanţilor că e cazul să se oprească din acest război politic şi să se ocupe de guvernare. Au avut multe promisiuni şi nu s-au concretizat”, a declarat vicepreşedintele PDL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns