Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga: Ponta face declaratii iresponsabile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că declaraţia premierului Victor Ponta potrivit căreia România oricum nu ar fi fost primită în Schengen în 2012 este “iresponsabilă”.

“Este o declaraţie iresponsabilă a premierului. Tocmai primul ministru al României care trebuie să fie garantul îndeplinirii de către România a tuturor obligaţiilor pentru ca poporul acesta să se simtă efectiv parte a spaţiului european din toate punctele de vedere, nu găseşte altceva de făcut decât certându-se cu doamna Reding, cu alţi comisari şi repet încă o dată sunt absolut îndreptăţite poziţiile doamnei Reding, ce s-a întâmplat în ultimele două luni în România îi dă dreptul să facă declaraţiile pe care le-a făcut”, a spus Vasile Blaga, citat de Mediafax.

El a făcut acestă declaraţie înainte de şedinţa BPN al PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Realitatea TV , că problematica Schengen este gestionată de comisarul european Cecilia Malmstrom, nu de Viviane Reding, menţionând: “Şi ştiţi ceva? Vreţi să fiu sincer? Oricum nu ne primeau anul ăsta în Schengen”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns