Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Criminalul de la Medieș a fost arestat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
In noaptea de sambata spre duminica a fost omorata Dano Maria Magdalena
In noaptea de sambata spre duminica a fost omorata Dano Maria Magdalena

Gaitaș Ioan (49 ani) din Giurgiu este autorul omorului din noaptea de sâmbătă spre duminică de la castelul Lonyai din Medieșul Aurit. Luni, 3 septembrie, magistrații Tribunalului Satu Mare au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile împotriva bărbatului.

Sâmbătă seara, Gaitaș Ioan (49 ani) a băut pe la terasele din centrul comunei împreună cu Dano Maria Magdalena (46 ani) din localitate. Împreună cu ei se afla încă un tânăr din localitate. Din cercetări rezultă că la un moment dat femeia a acceptat să întrețină raporturi sexuale cu bărbatul din Giurgiu, angajat la Stația de gaz din Medieșu Aurit. Astfel, criminalul împreună cu femeia s-au dus în subsolul castelului din Medieș urmând ca peste o oră să se reîntâlnească cu tânărul. Nu este foarte clar ce s-a întâmplat în subsolul castelului. Probabil femeia s-a răzgândit. Cert este că la un moment dat Gaitaș a lovit-o cu o piatră în cap.

Cadavrul a fost descoperit de un localnic. Pe jumătate dezbrăcată, femeia zăcea într-o baltă de sânge. Polițiștii sătmăreni coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare l-au identificat și reținut pe criminal.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns