Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu şi Ponta spun că suspendarea lui Basescu a fost o decizie comună a USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta au declarat, joi seară, după şedinţa conducerii Uniunii, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu a fost o decizie comună a USL, ei respingând ideea că hotărârea a fost luată la comanda preşedintelui PNL.

Crin Antonescu a spus că ideea că acţiunea suspendare a preşedintelui s-a produs la comanda sa, pentru că ar fi vrut să ajungă mai repede la Cotroceni, a fost răspândită de “instrumentele de propagandă ale lui Traian Băsescu”.

La rândul său, preşedintele PSD a spus că partidul său nu a fost dus de nimeni către suspendarea preşedintelui Băsescu.

“Nici PSD în ansamblul său, nici eu personal nu ne-a luat nimeni de mână să ne ducă la suspendare. Suntem un partid puternic”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a spus că a fost vorba despre o decizie comună a USL.

“Deciziile politice luate de USL de a construi USL, de a conduce împreună la guvernare, de a-l suspenda pe Traian Băsescu, de a guverna împreună (…) Decizia de a-l susţine pe Crin Antonescu la preşedinţie este o decizie adoptată de PSD în congres şi nu poate fi schimbată decât în congres aşa cum decizia de a mă susţine pe mine ca premier a fost luată în congresul PNL şi nu poate fi schimbată decât în congres. Eu unul îmi asum toate deciziile luate în USL”, a adăugat Victor Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns