Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia – Tricolorul Alparea, primul meci al sătmărenilor pe teren propriu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, de la ora 17.00

Sâmbătă după amiază Olimpia va disputa primul meci pe teren propriu din actuala ediție de campionat. Formația sătmăreană va avea în față o nou promovată, Tricolorul Alparea sau CS Oșorhei cum mai apare în unele publicații.

Cum formația bihoreană a promovat în Liga III-a sub prima denumire, o utilizăm pe aceasta. După cum se știe Olimpia a debutat cu dreptul în campionat și s-a impus, în prima etapă, în deplasare, cu 2-0, în fața echipei Europa Alba Iulia. În mod absolut normal sătmărenii țintesc victoria și în acest meci. Și, tot în mod firesc, Olimpia este favorită. Argumente în favoarea acestei afirmații sunt suficiente, nu le enumerăm acum. Dar tot atât de adevărat este că formația oaspete și-a anunțat intenția de a câștiga seria și de a promova în Liga a II-a. Așa că meciul trebuie tratat cu multă seriozitate. Iar pentru a evita o surpriză, concentrarea și determinarea jucătorilor sătmăreni în teren trebuie să fie maximă.

Olimpia nu va putea conta în acest meci pe mijlocașii Dan Gavrilescu și Manu Mureșan. Primul a fost suspendat două etape după eliminarea de la Alba Iulia, iar al doilea mai are de ispășit două etape de suspendare după o eliminare petrecută în sezonul trecut. Accidentați nu sunt, dar antrenorii nu s-au decis pe cine să titularizeze în atac, compartiment pentru care au mai multe opțiuni. Noi anticipăm că antrenorul Tibi Csik va trimite în teren următoare echipă: Șuta – Moș, Micaș, Iuhas, Glodean (Lauruc), Marian Pop, Villand, Botoș, Molnar, Feier, Dănilă (Marinaș). Partida va începe la ora 17.00 iar prețul unui bilet de intrare a fost fixat la 5 lei. Arbitrii partidei sunt din Baia Mare cu Adrian Şuta la centru asistat la cele două linii de Maghiar Marius și Ionuț Sava. Observatori: Popovici Cornel și Pop Florin (Cluj).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns