Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sulfina Barbu da vina pe USL pentru anularea Consiliului JAI

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, marţi, pentru Mediafax că reuniunea JAI a fost anulată “din cauza acţiunii politice a USL, arătând clar că Executivul de la Bucureşti este un guvern anti-România”.

“Eu am convingerea că această reuniunea a fost amânată deoarece ultimele evenimente politice din România au ridicat semne de întrebare şi la nivelul altor ţări. Ştim un lucru: singura ţară care se opunea intrării în Schengen era Olanda. Dacă ar fi fost un raport pozitiv pe MCV, şi Olanda şi-ar fi schimbat punctul de vedere”, a declarat Sulfina Barbu.

Ea a apreciat că, având în vedere faptul că ultimul raport pe MCV nu este pozitiv la adresa României, atunci au apărut îngrijorări faţă de evoluţia politică din România şi din partea altor state europene.

“Având în vedere că ultimul raport MCV nu a fost pozitiv, şi îngrijorările vizavi de evoluţia politică din România au apărut şi la nivelul altor state din UE, acest Consiliu JAI a fost anulat din cauza acţiunii politice a USL, arătând clar că Executivul de la Bucureşti este un Guvern anti-România”, a adăugat Sulfina Barbu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns