Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tot mai mulţi sătmăreni cer treceri de pietoni în faţa casei sau a blocurilor

Sigla Informatia Zilei
Ieri a avut loc o nouă şedinţă a Comisiei de Siguranţa Traficului din Satu Mare Membrii Comisiei de Siguranţa Traficului din Satu Mare se confruntă cu o sumedenie de solicitări neobişnuite. Sătmărenii vor treceri de pietoni în faţa casei în care locuiesc, patronii cer parcări personale în faţa magazinelor, iar alţii ar închide circulaţia pe strada lor. Din solicitările bizare venite pe adresa comisiei putem deduce că fiecare cetăţean îşi urmăreşte doar propriul interes. O mămică revoltată că n-a putut trece cu căruciorul cu gemeni pe lângă un semafor s-a adresat unui partid politic solicitând mutarea semaforului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Ieri a avut loc o nouă şedinţă a Comisiei de Siguranţa Traficului din Satu Mare

 Membrii Comisiei de Siguranţa Traficului din Satu Mare se confruntă cu o sumedenie de solicitări neobişnuite. Sătmărenii vor treceri de pietoni în faţa casei în care locuiesc, patronii cer parcări personale în faţa magazinelor, iar alţii ar închide circulaţia pe strada lor.

 

Din solicitările bizare venite pe adresa comisiei putem deduce că fiecare cetăţean îşi urmăreşte doar propriul interes. O mămică revoltată că n-a putut trece cu căruciorul cu gemeni pe lângă un semafor s-a adresat unui partid politic solicitând mutarea semaforului.

Astfel de solicitări au avut de analizat membrii comisiei de siguranţa traficului, la şedinţa de miercuri, 12 septembrie.

 

Locuitorii străzii Bariţiu insistă: vor devierea traficului greu

 

Primul punct aflat pe ordinea de zi se referă la o adresă venită din partea Serviciului de Siguranţa Traficului care solicită avizarea atribuirii de locuri de parcare în regim rezervat (închiriat). Întrucât în unele cazuri numărul locurilor de parcarea ar putea fi insuficiente şi până la acestă oră nu există un regulament în acest sens, acest punct a fost amânat pentru o şedinţă viitoare. “Nu putem acţiona după legea junglei, primul sosit primul servit şi de aceea propun să amânăm acest punct,” a precizat viceprimar Marcela Papici.

Administratorul unei spălătorii auto de pe str. Aurel Vlaicu, solicită întreruperea liniei continue în dreptul societăţii pe care o administrează. Solicitarea a fost repinsă.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns