Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dumitru Radu Popa lansează în România cartea “Sfinţi, vânturi şi alte întâmplări”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cunoscutul scriitor Dumitru Radu Popa lansează, vineri, în România cartea “Sfinţi, vânturi şi alte întâmplări”. Curtea Veche Publishing invită astfel publicul la Librăria Bastilia, de la ora 18.30, pentru a-l revedea pe autor şi pentru a afla mai multe despre acest roman. La lansare vor lua cuvântul şi criticii literari Alex Ştefănescu şi Dana Pîrvan-Jenaru.

Romanul “Sfinţi, vânturi şi alte întâmplări” este una dintre acele cărţi care reuşesc într-un număr scurt de pagini să concentreze o acţiune antrenantă, ţinându-l pe cititor cu sufletul la gură. Dumitru Radu Popa oferă o mostră de realism magic, aducând în prim-plan o serie de întâmplări biografice legate de familia sa din Baia Mare şi împrejurimi, în contextul prigoanei greco-catolicilor de la sfârşitul anilor 1950 şi începutul anilor 1960.

Înainte de a se întoarce la New York, unde s-a stabilit în 1986, Dumitru Radu Popa va dedica şi ziua de 15 septembrie publicului bucureştean. Autorul va participa la două dintre atelierele “Micii bucătari” – organizate la Librăria Bastilia alături de Food Revolution România -, unde va citi un fragment din volumul pentru copii “Închide ochii! Povestea seminţei”, apărut în 2011 la Curtea Veche Publishing.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Alexandra Dariescu la Iași

Asculta acest articol Pianista Alexandra Dariescu poate fi ascultată astăzi în orașul său natal, Iași, în cadrul Festivalului Internațional al