Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liderii USL reuniţi în Delta Dunării s-au relaxat la o petrecere

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderii USL care au venit, în acest sfârşit de săptămână, într-un resort exclusivist din Delta Dunării, pentru negocierile privind colegiile parlamentare, s-au relaxat, vineri, cu reprize de tenis de câmp sau fotbal, seara fiind pregătită o petrecere.

Despre pregătirile pentru distracţie a vorbit şi preşedintele PSD, Victor Ponta, care a ţinut să explice că USL este plin de “Fecioare”.

 “Suntem un partid condus de Fecioare (persoane aflate în zodia Fecioarei, nr). Săptămâna aceasta avem câţiva dintre colegi – şi astăzi, şi mâine – care îşi aniversează ziua aici, dar stăm de trei zile aici, am avut mult de muncă (…). Sigur că o să merg şi la ziua colegilor mei” , a spus Ponta, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD a arătat că nu prea a avut momente de relaxare, de când a ajuns la resortul din Delta Dunării, dar că a jucat şi el tenis, de dimineaţă.

Victor Ponta a mai spus că nu îşi sărbătoreşte cu acest prilej ziua de naştere, atât el, cât şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, având zilele de naştere săptămâna viitoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns