Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Basescu, asteptat la Eforie Nord de tinerii din PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Presedintele Traian Basescu
Presedintele Traian Basescu

Tinerii democrat-liberali reuniţi la şcoala de vară de la Eforie Nord, desfăşurată sub sloganul “Înainte, prin dreapta!”, l-au aşteptat până în ultima zi a manifestării, sâmbătă, pe mentorul lor spiritual, Traian Băsescu, însă acesta nu a venit să-i întâlnească şi nu le-a transmis vreun mesaj.

Liderul tinerilor democrat-liberali, Răzvan Mustea, naşul de cununie al Elenei Băsescu, spunea că şi-ar fi dorit ca şeful statului să participe la manifestarea tinerilor democrat-liberali.

Însă Traian Băsescu nu a venit şi nu le-a transmis niciun mesaj tinerilor din PDL reuniţi la Eforie Nord, şi nici femeilor democrat-liberale care s-au întâlnit, în acest week-end, la Constineşti.

Şcoala de vară-toamnă a tinerilor şi reuniunea femeilor din PDL au fost un prilej pentru liderii partidului de a-şi expune mesajele, relateaza Mediafax.

Vasile Blaga le-a invitat pe femei să îşi păstreze feminitatea, iar pe tinerii PDL să-şi caute modele în politică.

Democrat-liberalii au profitat de ocazie pentru a critica USL şi pentru a anunţa că partidul s-a redresat şi că alianţa pe care o fac cu Ungureanu şi cu Pavelescu ar fi ceea le trebuie la acest moment.

Manifestările au fost folosite şi pentru atenţionarea partenerilor din viitoarea alianţă să nu aibă prea mari pretenţii la locuri şi privilegii la alegerile parlamentare din toamnă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns