Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: PDL a exportat batalia politica interna

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a declarat că îi va explica din nou preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, în întâlnirea programată pentru luni la Bruxelles, că în România nu a fost o lovitură de stat şi că Guvernul USL este cel legitim, în timp ce preşedintele Băsescu vorbeşte în nume propriu.

Premierul se va afla luni într-o vizită oficială la Bruxelles, unde va avea întâlniri cu preşedintele Comisiei Europene şi cu primul-ministru al Belgiei, Elio Di Rupo.

” Îi voi explica din nou preşedintelui Comisiei Europene, pentru a încheia discuţia, că în România nu a fost o lovitură de stat, că Guvernul este legitim şi că foarte probabil îşi va continua mandatul după alegerile din 9 decembrie. Voi spune că, în timp ce Băsescu a vorbit în numele lui, eu îmi pot permite să vorbesc în numele majorităţii parlamentare şi a opt milioane de români, dacă nu în numele tuturor românilor”, a spus Ponta la Antena 3, citat de Mediafax.

El a susţinut că nu este normal cum a procedat PDL, “exportând” bătălia politică internă şi distrugând astfel imaginea României.

Vizita premierului Victor Ponta la Bruxelles are loc după ce şi preşedintele Traian Băsescu s-a aflat, joi, la Bruxelles.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns