Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doar 3 cetăţeni prezenţi la audienţele prefectului în Turţ

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
3 cetateni in audienta din Turt a prefectului
3 cetateni in audienta din Turt a prefectului

Motivul: localnicii nu au fost anunţaţi prin mass-media

Ieri, prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a avut o sesiune de audienţe în comuna Turţ. Din păcate, la întâlnirea cu prefectul au venit doar trei cetăţeni. Motivul? Audienţele nu au fost anunţate nici în mass-media, nici la primărie. Dacă ar fi fost anunţate, sute de oameni ar fi venit la primărie. În zonă sunt foarte multe probleme cu retrocedările de păduri. Primarul Ioan Ciupac din Turţ a recunoscut că din cele peste 500 de cereri de retrocedare doar 250 au fost aprobate. Restul fie nu au toate actele doveditoare necesare, fie nu pot aduce martori aşa cum cere legea.

La întâlnire au participat în schimb primarii şi secretarii din Turţ, Călineşti, Tarna Mare şi Gherţa. Primarii din comune sunt în situaţia de a căuta o rezolvare pentru predarea serviciilor de furnizare a apei potabile unui agent autorizat. Majoritatea au accesat fonduri europene pentru înfiinţarea sau extinderea reţelelor de apă şi conform prevederilor Uniunii Europene, după cinci ani acestea trebuie predate unor firme sau agenţi.

 

 Mai multe în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Liderii UDMR Pataki Csaba şi Kovacs Mate au devenit tătici

De joi, 3 octombrie, familia senatorului Pataki Csaba este mai mare cu un membru. În jurul prânzului a venit pe lume micuţa Eszter şi astfel senatorul Pataki Csaba mai are o atribuţie, aceea de tătic. Atât micuţa Eszter cât şi mămica ei sunt bine, iar tăticul nu-şi încape în piele de fericire.