Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 29.09

Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Contactul cu oamenii are un efect apăsător asupra psihicului tău, de parcă nu reușești să te adaptezi mediului. Poate sunt străini, cu care nu ai punct comun de discuție, sau te intimidează, deși acest lucru nu-ți stă în caracter.

 

TAUR. Apar brusc mai multe variante de ales în fața ta, de unde se vede că niciodată nu trebuie să te mulțumești cu ceea ce apare prima dată. Chiar dacă ești împins de la spate de termene-limită, încearcă să nu te prea grăbești.

 

GEMENI. Este o zi d relaxare pentru tine, când poți să răsufli, în sfârșit, ușurat, că ce a fost mai greu a trecut. Ai avut de înfruntat o serie de greutăți, dar ai făcut față cu brio, ai luptat cu demnitate, iar acum efortul tău a adus roadele dorite.

 

RAC. Iubirea este cel mai frumos vis al acestei zile și te dedici celui drag cu toată inima. Pui multă pasiune în gesturile tale de tandrețe și, la farmecul pe care îl degaji, dacă nu ai încă un partener de suflet, sigur vei cuceri azi fără efort.

 

LEU. Aștepți de undeva un sfat sau să se dea startul într-o direcție nouă. Ori nu depinde totul doar de tine și aștepți o aprobare, ori poate nu ai curajul să pornești la noul drum și speri că discuțiile cu ceilalți te vor motiva să faci primul pas.

 

FECIOARĂ. Iei niște decizii care vor avea impact asupra unui eveniment ce va avea loc până la sfârșitul anului. Poate e vorba de deschiderea unui cont de economii, ori de o alegere profesională care te va îndrepta spre o direcție mai bună.

 

BALANȚĂ. Ți s-au cam înecat corăbiile și nu te poți ridica la lumină. Când te uiți în jur, găsești numai oameni triști, chiar mai nefericiți decât tine, pe când tu îți cauți un motiv întemeiat de optimism care să te scoată din această pasă neagră.

 

SCORPION. Nu vrei să te conformezi cu regulile ce se impun, cu toate că știi bine, că în mediul în care te afli în acest moment, totul se petrece conform unor legi bine stabilite. Tu, decât să te supui, mai bine preferi să ieși din acest anturaj.

 

SĂGETĂTOR. Așteptai cu nerăbdare week-end-ul, pentru că aduce veselie, distracție, o atmosferă relaxantă într-o companie plăcută. Iar unde te afli tu, zâmbetul apare pe chipul oricui, pentru că ai un talent aparte de a anima atmosfera.

 

CAPRICORN. Nu îți place mediul în care te afli, ostilitatea plutește în aer și încerci să stai cât mai mult în banca ta, pentru a nu te observa nimeni. Poate nu e anturajul tău obișnuit și nici nu vrei să te obișnuiești cu o astfel de atmosferă.

 

VĂRSĂTOR. Pas cu pas, te apropii de normalizarea unei situații. Nu te aștepta ca lucrurile să se rezolve peste noapte, caută dovezi în favoarea ta, oricât de mici ar fi, pentru că toate la un loc vor forma soluția finală a problemelor tale.

 

PEȘTI. Încerci să respecți întocmai termenii, pentru că proiectul în derulare e foarte strict. Ori faci totul așa cum ți se spune, ori nu mai faci deloc. Ești supus unor legi la care nu poți comenta, dar accepți, pentru că vrei să ajungi la rezultatul dorit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 19.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 30.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 06.08 Ne aflăm în zodia LEU

Cart