Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Proiectul Comenius continua la Scoala Gimnaziala Santau

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Participantii la proiectul Comenius
Participantii la proiectul Comenius

In perioada 24-29 septembrie, doua cadre didactice de la Scoala Gimnaziala Santau, Butyan Ildiko si Rus Crina, insotite de coordonatorul proiectului, Balog Ciprian, director adjunct, au participat la cea de-a treia vizita in cadrul Proiectului multilateral Comenius “Apetite”, in localitatea Pecs, Ungaria.

Programul intalnirii a fost unul foarte incarcat, partenerii proiectului realizand: workshopuri in vederea realizarii unui calendar culinar comun, lectii deschise, realizarea unui blog al proiectului, vizite de documentare.

Asa cum ne-a relatat coordonatorul Balog Ciprian, acest proiect, in plina desfasurare, este mai mult decat o buna colaborare in vederea atingerii obiectivelor propuse, acesta intermediind adevarate relatii de prietenie intre paerteneri. Dovada in acest sens sunt cadourile constand in rechizite scolare si jucarii, pe care copiii Gradinitei Santau le-au primit atat de la partenerii polonezi, cat si de la cei maghiari.

 In opinia interlocutorului nostru, aceste vizite de proiect contribuie la dezvoltarea profesionala a cadrelor didactice, prin analizarea unor sisteme diferite de invatamant.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns