Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărenii s-au prăpădit de râs la glumele lui Vio şi Raul

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Toate locurile Clubului Poesis au fost ocupate
Toate locurile Clubului Poesis au fost ocupate

Sâmbătă seara, la Clubul Poesis a avut loc un nou spectacol de stand-up comedy, de această dată cu Vio şi Raul. Vacanţa s-a terminat, Clubul Poesis găzduieşte din nou astfel de spectacole care sunt gustate la maximum de către publicul sătmărean. Pe scena de aici vin cei mai buni oameni de stand-up comedy din România.

Toate locurile au fost ocupate sâmbătă seara în Club Poesis, tinerii sătmăreni şi nu numai, s-au strâns în grupuleţe şi au venit să-şi asigure o porţie de râs, nu doar pentru o seară, ci pentru o întreagă săptămână. Fete, băieţi, mulţi preferă să stea pe locurile din faţă ca să se mai lege şi de ei cei invitaţi. După cum se ştie, artiştii de stand-up comedy adoră să comunice cu publicul, să facă glume pe seama unora. De obicei, persoanele care participă la astfel de evenimente nu se supără, ba din contră, râd în hohote.

Pe scena Clubului Poesis au urcat pe rând Raul, iar apoi Vio. Tânărul Raul are doar 22 de anişori, iar pe lângă această meserie mai face şi jurnalism la o publicaţie de satiră din România. I-a făcut pe sătmăreni să se prăpădească de râs, s-a legat de diferite reclame pe care le vedem la tv, l-a ridiculizat pe cântăreţul Connect-r. A făcut haz pe seama versurilor din faimoasă piesă ”Vara nu dorm”. Raul se trage din Tulcea, şi face parte dintre comedianţii din noul val.

Cel ce a încheiat cu succes seara a fost Vio. Puţin mai matur, nu s-a ferit nici el să folosească pe alocuri un limbaj mai deocheat, desigur, specific spectacolelor de acest gen. Vio a devenit de curând tătic, fapt ce îl cunosc toţi cei care merg la show-urile lui, deoarece din programul său fac parte glume privind greutăţile întâmpinate de un cuplu când în viaţa celor doi apare un copil. A mai vorbit de diferite meserii, sporturi, aspecte sociale, a interacţionat cu publicul, toate acestea fiind pe placul publicului sătmărean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Jeanne Moreau

Actriţa Jeanne Moreau a murit

Asculta acest articol Conform anunţului făcut de agentul său, actriţa franceză Jeanne Moreau a încetat din viaţă luni, la Paris,