Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Comuna Crucişor a primit din Franţa o autospecială de pompieri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
delegatia franceza, gazdele si autospeciala
delegatia franceza, gazdele si autospeciala

Prietenii francezi vor aduce la anul una dotată special pentru  stins incendii forestiere

Luni, 8 octombrie, în comuna Crucişor a avut loc un nou moment deosebit, prilejuit de preluarea de la Asociaţia Camors – Crucişor a unei autospeciale de pompieri.

 

 

Asociaţia a adus în comuna înfrăţită foarte multe ajutoare utile în ultimii peste 15 ani şi a contribuit la construirea Căminului cultural şi la dotarea primăriei. De asemenea, în fiecare an, francezii aduc rechizite şi materiale pentru copiii din grădiniţele din comună.
La momentul festiv, alături de delegaţia franceză, au participat, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, prim-adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Someş” Satu Mare, colonel Dan Gheorghe, precum şi conducerea primăriei, consilieri locali şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Crucişor.

Maşina are 20 de ani dar numai 18.000 km parcurşi

Puteti citi continuarea in editia tiparita de marţi, 9 octombrie, disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Carei: Un tanar a fost lovit de trenul Timisoara – Baia Mare

Miercuri seara, in jurul orei 21, la intrarea in Statia CFR Carei un barbat de 29 de ani a fost accidentat de trenul accelerat Timisoara – Baia Mare. Ranit grav, Augustin S. (29 ani) a fost transportat la Spitalul judetean Satu Mare de unde a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.