Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 10.10

Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Când vine vorba de dovezi, e greu să fie toate juste sau imparțiale, pentru că unii apelează și la mărturii de ordin emoțional. Dacă vrei să judeci corect, trebuie să ții cont de argumentele raționale și nu te lăsa influențat sufletește.

 

TAUR. Modul în care manevrezi azi banii va avea efect pe termen lung, deci trebuie să fii atent la deciziile de ordin financiar. Investiția de acum, va avea repercusiuni asupra bugetului familiei, dar tu niciodată nu greșești în acest sens.

 

GEMENI. Ca să te poți alătura unui nou colectiv pentru un proiect de interes comun, trebuie să te rupi de ceea ce ai făcut până acum. Nu poți lucra destul de eficient pe două fronturi simultan, deci finalizează-ți mai întâi sarcinile anterioare.

 

RAC. Joci un fel de rol de lider în colectivul din care faci parte, dar parcă nu toți vor să te accepte în această postură. Știi cel maibine ce este de făcut, asta a fost motivul pentru care ți s-a atribuit sarcina, dar pentru a face față, trebuie să te impui.

 

LEU. Pleci la drum, pentru că ai nevoie de o ieșire undeva, departe de toate. Dacă se ivește vreo ocazie de a te plimba, vei accepta imediat, pentru că îți dorești să te detașezi de toate și cel mai potrivit ar fi undeva în natură, în aer liber.

 

FECIOARĂ. Familia este locul celor mai sensibile evenimente, dar ceea ce afli, ține mai mult de trecut. Ori retrăiești un moment de demult care te mai fascinează, ori abia acum afli ceva din istoria neamului tău, care pentru tine sunt noutăți.

 

BALANȚĂ. Primești o veste aparent inofensivă dar care are un efect foarte revigorant asupra psihicului tău. Îi dai cam multă importanță și o consideri a fi capitală pentru o problemă pe care, altădată, ai fi tratat-o cu superficialitate.

 

SCORPION. Preiei inițiativa într-un proiect care se tergiversează deja prea mult timp. Nu se mai schimbă nimic de ceva vreme, dar vinovați de această situație sunt colaboratorii tăi prea comozi, care se complac în rutină și nemișcare.

 

SĂGETĂTOR. Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor pentru tine, se dovedește a fi mai degrabă o povară, deoarece cei care se oferă să rezolve problemele tale astăzi, mai mult te încurcă. Mai bine te descurci singur decât cu astfel de colaboratori.

 

CAPRICORN. Familia este centrul universului pentru tine astăzi, deoarece aici au loc unele din cele mai fericite evenimente. Sunteți cu toții bine dispuși, încrezători în ziua de mâine și dacă vă uniți forțele, toate vor merge ca pe roate.

 

VĂRSĂTOR. Te simți bine în pielea ta, încât se vede că toate îți merg strună. Ești printre puținii care se pot lăuda că au tot ce îi fac să zâmbească< ai bani, o atitudine optimistă, ai parte și de iubire, și pe cei dragi aproape, deci nimic nu îți lipsește.

 

PEȘTI. Tu de obicei poți combina și utilul și plăcutul, dar azi trebuie să faci o alegere cât se poate de hotărâtă. Există momente când ceea ce spune inima e mai important decât ceea ce transmite creierul, dar de data aceasta e vremea logicii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 23.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.08 Ne aflăm în zodia LEU