Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Grupul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa, reuniune la Bucureşti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Grupul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) din Parlamentul European se reuneşte marţi şi miercuri la Bucureşti, potrivit unui comunicat transmis de PNL.

Potrivit programului evenimentului, marţi, la sala Amfiteatru a SNSPA, la ora 11,00 va avea loc lansarea cărţii “Criza financiară” a liderului grupului liberal din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, la care sunt sunt anunţaţi ca participanţi preşedintele PNL, Crin Antonescu, şefa delegaţiei liberale din PE, Norica Nicolai, ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, şi reprezentanţi ai mediului academic, relateaza Cotidianul.

Tot marţi, ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, şi europarlamentarii Norica Nicolai şi Sarah Ludford vor susţine o conferinţă de presă, de la ora 16,30, ca urmare a dezbaterii din grupul ALDE cu privire la sistemul judiciar din România, iar Guy Verhofstadt şi Crin Antonescu vor avea o conferinţă de presă, de la ora 18,15, referitoare la situaţia politică a României.

Miercuri vor fi prezentate concluziile reuniunii ALDE într-o conferinţă de presă, programată la ora 12,00 şi la care vor participa preşedintele PNL şi europarlamentarii liberali.

În aceeaşi zi va avea loc, de la ora 14,00, dezbaterea cu tema “Accesul la finanţare. Motorul creşterii competitivităţii IMM-urilor”. În deschiderea dezbaterii vor vorbi Guy Verhofstadt, preşedintele Grupului ALDE, şi Daniel Chiţoiu, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns